Ledige stillinger

Nedenfor ser du ledige stillinger i organisasjonen vår, i tillegg til andre nyttige lenker.

De fleste stillingene våre er utlyst i rekrutteringsløsningen Webcruiter. Se lenger ned på siden hvordan du søker i løsningen.

Ledige stillinger i organisasjonen vår (Webcruiter)

Send oss en åpen søknad

Ledige stillinger i Åfjord

På afjord.no ligger oversikt over ledige stillinger i hele kommunen. Det gjelder både kommunale stillinger, fra andre offentlige aktører og utlysninger fra næringslivet. Uansett om stillingene er publisert på Finn, NAV, Webcruiter eller i andre kanaler, vil samtlige vises i jobbportalen på afjord.no. Her vil man også finne praktisk info man som potensiell tilflytter og jobbsøker trenger. Jobbplattformen vil etter hvert også presentere ulike yrkesgrupper og arbeidsplasser i kommunen. I tillegg ligger annen info om Åfjord allerede på nettsidene.

De ledige stillingene, og Åfjord for øvrig, vil markedsføres eksternt gjennom et samarbeid mellom kommune, Åfjord Utvikling og næringslivet.

Ledige stillinger i Åfjord
 

Andre stillinger relatert til Åfjord kommune (Fosen-samarbeid o.l.)

Det er for øyeblikket ingen andre ledige stillinger


NAV og Finn.no

NAV - Utlyste stillinger i Åfjord

Finn - Utlyste stillinger i Åfjord


Annen info

Intervju med Mia Johanne Stjern, lærling som helsefagarbeider (ny fane)

Slik velges sommerfugler til sommerjobb (ny fane)
 

Slik søker du i Webcruiter

Hvis du allerede har en bruker, logger du inn for å søke på stillingen. Det gjør du ved å trykke "Søk på stillingen" i annonsen. Hvis du ikke har brukt Webcruiter tidligere, må du opprette en bruker før du kan søke. Det gjør du også ved å trykke på "Søk på stillingen". Skriv deretter inn e-post og opprett bruker.

NB: Det kan hende man har søkt via Webcruiter for lenge siden, men glemt at man hadde bruker. Får du opp e-post og passord, betyr det at du har en bruker i systemet. Husker du ikke brukeren, trykker du på "Har du glemt passordet". Så sjekker du dine aktuelle e-post-kontoer, for å finne e-posten du får tilsendt. Deretter kan du endre passord og logge inn. For andre tekniske problemer med innloggingen, kan du også sjekke Hjelp-knappen oppe til høyre på siden for innlogging. Får du ennå ikke løst problemet, kan du ringe Webcruiter sin support på telefon 22 30 11 52.

Mer informasjon om Åfjord

Les mer om Åfjord på afjord.no