Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronaviruset: Informasjon og råd

Kontakt

Telefonnummer: 72 51 00 00
E-post: postmottak@afjord.kommune.no
Dokumenter kan sendes sikkert til oss via tjenesten eDialog: Trykk her for å finne eDialog for Åfjord kommune.

Kommunenummer: 5058
Organisasjonsnummer: 921 875 533

Kontaktinformasjon til ansatte finner du i boks lenger opp på siden.
Kommunen har rådhus på Årnes og servicekontor på Roan. Se kart lenger ned på siden.

Postadresse:
Åfjord kommune, Postboks 54, 7169 Åfjord

Besøksadresse:
Rådhus: Åmyra 5, 7170 Åfjord
Servicekontor: Julie Næss vei 10, 7180 Roan

Fakturaadresse:
Vi foretrekker at du sender fakturaen digitalt. Vi kan ikke motta fakturaen som e-post. Hvis du ikke har mulighet til å sende fakturaen digitalt, kan du sende den som papirpost til Åfjord kommune, Fakturamottak, Postboks 43, 7159 Bjugn.

Digital faktura: Kommunen er registrert i ELMA og bruker EVRY som aksesspunkt. EHF-fakturaene (elektronisk handelsformat) skal inneholde en bestillerkode i feltet Ekstern/Deres ref.

Fra Åfjord kommune skal bestillerkoden alltid bestå av et siffer og tre bokstaver, eks. 1abc. NB: Sjekk at dere får denne koden når dere får en bestilling. Et minimum er at det noteres navn på den som bestiller.

Vårt mål er at alle våre leverandører sender faktura som EHF. Vi ber derfor om at dere sjekker egne muligheter for levering på EHF. Åfjord kommunes EHF-adresse er organisasjonsnummer 921 875 533.

Send elektronisk post på en sikker måte
E-post kan være en usikker kanal, fordi den kan hackes, stoppe i spamfilter eller ikke komme fram av andre årsaker. Viktige henvendelser skal derfor ikke gjøres via e-post. Men du kan sende oss enkle spørsmål, uten sensitiv informasjon. Trykk her for å lese mer om personopplysninger og sensitiv informasjon (lenke til Datatilsynet). Vi anbefaler derfor at du benytter deg av tjenesten eDialog (se lenger opp på siden). Da kommer posten fram til oss på en sikker måte.  

All post til og fra kommunen er offentlig dersom den ikke inneholder taushetsbelagte opplysninger. Post som er bevaringspliktig vil arkiveres og blir synlig på postlisten
 

Åpningstider rådhus (Årnes) og servicekontor (Roan)

15. mai - 14. september: 08.00 - 15.00
15. september - 14. mai: 08.00 - 16.00

Årnes:


Roan: