Publisert 29.05.2020

Vi sender nå også fakturaer til innbyggernes digitale postkasse.

Publisert 28.05.2020

I tillegg blir det mer normal drift for skole og barnehage. Les hvilke endringer som gjelder.

Publisert 19.05.2020

Alle helseinstitusjoner i Åfjord er åpen for besøk fra pårørende. Det skal derimot gjøres etter avtale med institusjonen.

Publisert 11.05.2020

Skjemaet kan gi både arrangører og kommune en ekstra trygghet.

Publisert 08.05.2020

Enkelte spør om aksjoner for å rydde strender er lov. Her er svaret.

Publisert 08.05.2020

Det vil gjøres praktiske tilpasninger ved hver skole. Foresatte får beskjed om hva som gjelder for sin elev.

Publisert 07.05.2020

Besøkende kan inntil videre ikke møte opp uten avtale. Ring i stedet poliklinikken på telefon 72 51 41 16, for å bestille time.

Publisert 07.05.2020

Kulturskolen er klare for å starte opp med direkte undervisning igjen. Lærerne har laget en risiko- og sårbarhetsanalyse, med tanke på hver enkelt elev sin undervisning. Disse er grunnlaget for gjennomføringen. Naturligvis sammen med retningslinjene fra FHI, samt smittevernveilederne for grunnskolen, musikkrådet og kulturskolerådet. Alle lærere har gjennomført kurs i smittevern.

Kulturskolen gleder seg til å ønske elevene velkommen tilbake!

Lenke til smittevernveilederen fra Norsk Kulturskoleråd

Publisert 04.05.2020
Åfjord kommune ønsker å få tilbakemeldinger fra frivillige lag og foreninger, om hvordan korona-pandemien påvirker dere.