Publisert 28.03.2020

Nå skal omstillingsprogrammene for Roan, Lierne og Indre Fosen samarbeide for å styrke bedrifters utviklingsevne under koronakrisen. I tillegg deltar Osen og Røyrvik kommuner i et felles prosjekt mellom de fem områdene. Med oss på laget har vi Trøndelag fylkeskommune og Innovasjon Norge.

Publisert 27.03.2020

Legekontoret i Åfjord er kun åpent for øyeblikkelig hjelp i påska. Telefonen er åpen i åpningstiden. Legekontoret på Roan vil være stengt.

Publisert 25.03.2020

Regjeringen har innført forbud mot å overnatte på hytte eller annen fritidsbolig utenfor egen kommune. Åfjord kommune får veldig mange spørsmål fra eiere av fritidsboliger, om likevel å få reise på hytta. Her kommer en oppklaring og svar på de viktigste spørsmålene. Det viktigste innholdet er også sendt ut via SMS.

Publisert 25.03.2020

Fra og med uke 14 (fra 30. mars) er Roan legekontor kun åpent på onsdager. Årsaken er generelt høyt press på helsetjenestene, på grunn korona-situasjonen. Endringen i tilbudet er midlertidig.

Mer informasjon om legetjenesten finner du her (trykk på lenke)

Trykk her for å komme til informasjonssiden om korona

Publisert 24.03.2020

Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt, for å bekjempe utbruddet av koronaviruset. Tiltakene i Norge vil vare frem til over påske, til og med 13. april.

Se pressemeldingen på regjeringen.no

Les mer om korona-situasjonen på informasjonssidene våre

Publisert 23.03.2020

Stillingene er både som lærere, inspektør og styrer/barnehagelærer. Vi søker også kokk til skole og renholder til skole og barnehage. Flere av stillingene er faste. Frist for å søke er 9. april 2020.

Trykk her for å komme til utlysningene

Publisert 19.03.2020

Konsultasjoner kan foregå både via telefon, som før, og over video.

Publisert 18.03.2020

Åfjord kommune fikk sent tirsdag kveld, 17. mars, bekreftet at en innbygger i kommunen har fått påvist smitte av koronavirus (Covid-19).

Publisert 17.03.2020

Innbyggere kan melde seg til Frivilligsentralen og Åfjord Røde Kors, for å bidra praktisk for andre. Det kan være til god hjelp for flere, med tanke på korona-situasjonen.

Publisert 17.03.2020

Les her hvor du skal henvende deg med korona-spørsmål.