Publisert 12.08.2020

Utlysningen gjelder for perioden 2020 til 2025. Frist for å gi tilbud er 1. september 2020.

Publisert 11.08.2020

Da er alle transporter gjennomført og alle turbiner montert på Kvenndalsfjellet og Harbaksfjellet. Det gjenstår en del testing utover høsten, men gradvis kobles flere og flere turbiner på nett og produserer.

Publisert 10.08.2020

Trøndelag fylkeskommune deler hvert år ut Idrettsstipend for ungdom til unge idrettsutøvere, trenere og tillitsvalgte i alderen 16 – 23 år.
Søknadsfrist er 31.august.

Publisert 04.08.2020

Vi har ikke hatt nye smittetilfeller i Åfjord i sommer. Åfjord kommune ønsker å takke dere alle for en flott innsats. Det forventes imidlertid en noe økt risiko for smitte i Norge de neste uker og måneder. Det er derfor svært viktig at alle, for å beskytte seg selv og andre, fortsetter å være like flinke til å holde avstand, holde seg hjemme om en er syk og sørge for god håndhygiene.

Det vil fremover også være en økning i andre typer luftveisinfeksjoner som vanskelig lar seg skille fra Covid-19 infeksjon. Typiske symptomer ved Covid-19 infeksjon er feber, hoste, tungpustethet, tap av smak- eller luktesans, sår hals eller generell sykdomsfølelse. Har du noe av dette skal du testes så snart som mulig. Ring da 116 117 og avtal tidspunkt for testing. Testing er raskt og enkelt. Du får svaret på Helsenorge.no når det er klart. Du skal holde deg hjemme og isolert fra andre til negativt svar foreligger og du er frisk igjen.

Er du helsepersonell og har vært i utlandet? Ta kontakt med din leder for å avklare hva som skal gjøres i akkurat ditt tilfelle.

Publisert 29.07.2020

Revsnes Laks AS vil øke fiskemengden på Sandøya III. Frist for å gi merknader er 31. august 2020.

Publisert 28.07.2020

En ny korona-krisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Frist for å søke er 15. september.

Publisert 07.07.2020

Veiene ligger på Strand, Eidem og ved Åsmundvatnet.

Publisert 24.06.2020

En statlig klagenemnd har vedtatt at bygdelagsnavnet skal skrives Stoksund. Med det er en mangeårig sak avgjort.

Publisert 22.06.2020

Rapportene omhandler helse og kronisk sykdom, samt levevaner. Åfjord kommune er en del av rapportene.

Publisert 22.06.2020

Målsetningen med planen er å tilrettelegge for landbasert oppdrett.