Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Temasider

Reise til Åfjord

Her finner du lenker til bussruter til og fra Åfjord. I tillegg til lokale ruter. Du finner også lenker til rutene for hurtigbåt og ferje til Fosen. Nederst på siden finner du lenke til flyruta Ørland-Gardermoen.

Buss

Du kan lese mer om tilbudet på denne siden

Trykk her for å komme til rutetidene hos AtB 

Rutebuss Åfjord-Trondheim-Åfjord finner du i rute 452. Det gjelder begge veier.

Flere opplysninger (alle priser m.m.) fås hos ATB på telefon 177 / 02820, til følgende tider:

Hverdager: 07.00-20.00
Lørdag: 08.00-18.00
Søndag/helligdager: 10.00-18.00

Pasientreiser

Det kan bestilles pasientreiser med drosje.

Reisen må bestilles senest klokken 13.00 siste virkedag før du skal reise. For bestilling og mer informasjon, kontakt ditt lokale pasientreisekontor på telefon 05515. Det har åpent mandag - fredag i tidsrommet 08.00 - 17.00. 

Her finner du mer informasjon om pasientreiser


Ferjer og hurtigbåt

Åfjord har forbindelse med Trondheim via fylkesvei 715. Bilferga går fra Flakk i Trondheim til Rørvik i Indre Fosen. Fra 1. januar 2019 har FosenNamsos sjø ansvar for tilbudet. Det går også ferje til Fosen via sambandet Valset-Brekstad.

Flakk-Rørvik: Trykk på denne lenken for å finne rutetidene

Brekstad-Valset: Trykk på denne lenken for å finne rutetidene

Det går hurtigbåt fra Trondheim til Vanvikan på Fosen. Likedan går det hurtigbåt Trondheim-Brekstad-Kristiansund. Turen går via Hasselvika i Indre Fosen. Trykk på denne lenken for å komme til siden (samme som for Flakk-Rørvik).


Fly

Det er flyrute mellom Ørland og Gardermoen. Den tilbys av flyselskapet DAT (fra 1. mars 2022). Trykk på denne lenken for å bestille flygninger. Passasjerer kan booke sammenhengende billetter med SAS-fly i Oslo.