Flyktningtjenesten

Flyktningtjenesten finner du i andre etasje i Lensmannsgården på Årnes. Du når oss på telefon 902 60 437.

Flyktningtjenesten er, sammen med Voksenopplæringen, en del av Inkluderingsenheten i Åfjord kommune. Vi har ansvar for mottak av flyktninger, og gjennomføring av introduksjonsprogrammet for flyktninger. Det skal gi nyankomne flyktninger muligheten til å lære seg norsk, og få en innføring i det norske samfunnet og arbeidslivet. Vi samarbeider blant annet tett med NAV.

Ønsker du å bidra?

Vi har stadig behov for utleieboliger for bosetting av flyktninger. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har en bolig for utleie. Alle boliger i Åfjord kommune kan være aktuelle, men det er en fordel om boligen er relativt sentralt plassert nært en butikk eller offentlig transport. Boligen behøver ikke å ligge i Åfjord sentrum.

Ta uansett gjerne kontakt dersom du har en utleiebolig, så vurderer vi om boligen er aktuell for oss. Vi er også ofte på utkikk etter møbler og hvitevarer som enten gis bort eller selges billig. Har du møbler eller hvitevarer som skal gis bort eller selges, ta gjerne kontakt med oss via vår Facebook-side.