Vi har flere ledige stillinger

Vi søker helsesøstre, sykepleier, helsefagarbeidere og kokk.

Bilde av sommerfesten på helsesenteret. Folk er samlet i bakgården, der de koser seg i godværet. - Klikk for stort bilde

Mer informasjon om Åfjord finner du nederst på siden.

Kommunen har følgende stillinger ledige:

• To helsesøstre i 100 prosent fast stilling. Oppstart 1. august eller 1. september 2017.

• Sykepleier i 61 prosent stilling. I turnus, for tiden ved sykehjemmet. Tiltredelse etter avtale.

• To helsefagarbeidere i 66,80 og 39,77 prosent stilling. I turnus, for tiden ved sykehjemmet. Tiltredelse etter avtale.

• Kokk i 55,26 prosent stilling. I turnus, for tiden ved kjøkkenet på Åfjord Helsesenter. Tiltredelse etter avtale.

Stillinger som helsesøster

Åfjord helsestasjon har per i dag 2,5 årsverk som helsesøster. I tillegg 0,5 årsverk som jordmor. Helsestasjonen er organisert under avdeling Helse og Familie. Den består av, i tillegg til helsestasjonen, rehabiliteringstjenesten med fysioterapeut og ergoterapeut, psykisk helsearbeid, flyktningtjenesten og legetjenesten. Helsestasjonen er del av Åfjord Familiesenter. Det inkluderer både kommunale og interkommunale fagtjenester, samt spesialisthelsetjeneste. Her finnes et tverrfaglig arbeidsmiljø som jobber sammen for barn, unge og deres familier her i Åfjord.

Stillingene som helsesøster omfatter blant annet helsestasjonsarbeid, skolehelsetjeneste, individuelle samtaler og oppfølging, deltakelse i ansvarsgrupper inkludert IP med mer.

Kvalifikasjoner:

• Offentlig godkjent helsesøsterutdanning
  • Førerkort klasse B
  • Politiattest må fremlegges ved ansettelse
  • Offentlig godkjent sykepleier kan bli vurdert under forutsetning om innsendt søknad til helsesøsterutdanning.

Vi søker dyktige og motiverte personer med evnen til både å jobbe strukturert og selvstendig, samt fungere som en del av et team.

Vi kan tilby:

• Et utfordrende, spennende og aktivt fagmiljø.
  • Lønn etter avtale
  • Offentlig tjenestepensjon.

Kontakt:

Søknadsfrist er 28.04.2017

Stillinger som sykepleier, helsefagarbeidere og kokk

Vi ønsker oss dyktige medarbeidere som har:

• Kompetanse og erfaring fra fagfeltene sykepleie, geriatri, rehabilitering, velferdsteknologi, mat, måltid og ernæring
  • Kunnskap om målrettet miljøarbeid
  • Gode kommunikasjons -og samarbeidsevner
  • Evne til å være fleksibel og bidra til utvikling
  • Personlig egnethet vektlegges

Vi kan tilby:

• Spennende og godt arbeidsmiljø
  • Gode kollegaer og utviklingsmuligheter

Stillingene krever at legger frem politiattest av nyere dato

Kontakt:

Pleie- og omsorgssjef Laila Refsnes tlf. 72 53 01 46 eller mobil 91 77 19 55

Søknadsfrist: 24.04.2017

Søk her

Søknad sendes elektronisk via følgende lenke: https://skjema.fosen.net/more/wizard/wizard.jsp?wizardid=510

Ved eventuelle problemer med skjemaet, ta kontakt med servicetorget på rådhuset, på telefon 72 53 23 00.

Søknadsskjemaet skal fylles ut komplett med både utdanning og praksis. Attester og vitnemål vil bli etterspurt ved behov. Ved tilsetting må søker fremskaffe dokumentasjon på ansiennitet for beregning av lønn.

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnet ønske sendes på e-post til postmottak@afjord.kommune.no, etter at man har sendt elektronisk søknadsskjema. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunens vurderinger ikke foreligger særskilt grunn, vil søkeren bli offentliggjort. Vedkommende blir i så fall kontaktet på forhånd.

Om Åfjord

Vår organisasjon:

Åfjord er jevnlig i mediene, også nasjonalt, på grunn av våre helsetjenester. Ikke bare med tanke på god kvalitet. Oppslagene i media handler ofte om kreative (og gjerne morsomme) forslag fra de ansatte. Vi har fokus på at de ansatte skal bidra for å påvirke sin egen hverdag. Både med tanke på brukere og ansatte. Dette bidrar til å bygge gode miljø og en positiv kultur. Vår visjon er Glød, glede og utvikling. Dette skal prege arbeidsdagen din hos oss.

Eksempel på oppslag fra VG: Fikk ponni på stuebesøk

For å se litt av det som foregår i helsesektoren vår; sjekk ut Faceook-siden Åfjord Pleie og omsorg.

Kommunen vår:

Åfjord ligger cirka åtte mil fra Trondheim. Vi har et urbant og aktivt sentrum, i tillegg til store varierte naturområder. Kommunen har et levende kulturliv, med mange lag og foreninger. Vi har også et næringsliv der det skjer mye, med tanke på vekst og utvikling.

Du kan se mange av tilbudene på www.afjord.no. Sjekk også ut https://www.afjord.kommune.no/om-afjord/, for mer informasjon om kommunen.

Publisert av Kim Roger Asphaug. Sist endret 04.04.2017 10:28