Åpning av Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Sør-Trøndelag

Bilde av en invitasjon. - Klikk for stort bilde21. Februar var det åpning av det nye utviklingssenteret på Åfjord Helsesenter. Invitasjonen gikk ut til avdelingene på sykehjemmet og omsorgsboligene.

Siri Ramberg Stav fra Fylkesmannen i Sør-Trøndelag gledet oss med å ta på seg oppdraget med å holde åpningstalen. Varaordfører  Jon Husdal var også tilstede og roste engasjementet i pleie- og omsorgssektoren.

Det nystartede Åfjords-bandet Lydløsst underholdt med flott sang og musikk. Lydløsst er et tilbud til personer som trenger tilrettelegging for å drive med musikk, og er under ledelse av Kaja Lid og kulturskolen.

Laila Refsnes, daværende leder av Utviklingssenteret i Sør-Trøndelag, overleverte stafettpinnen til ny fagleder, Gunn Steinsheim.

Laila Refsnes (t.v.) og Gunn Steinsheim sammen. - Klikk for stort bildeLaila Refsnes (t.v.) har gitt stafettpinnen videre til Gunn Steinsheim.En stor takk til alle som i går bidro til en flott markering av ny oppstarting med utvidet rolle for utviklingssentret.
Åfjord kommune har vært vertskommune for utviklingssenter for hjemmetjenester i Sør-Trøndelag siden 2009 og frem til i dag.
En stor takk til alle ansatte og samarbeidspartnere både lokalt, interkommunalt, regionalt og nasjonalt for at dere har bidratt til at vi fortsatt får medvirke til å kvalitetssikre og utvikle helse- og omsorgstjenestene til det beste for pasienten. Vi har igjen fått stor tillit, som vi vil ta godt vare på og gjøre vårt beste for å innfri forventningene i Fylket.
Til alle ansatte i Åfjord – dere har skapt stor entusiasme, vært pådrivere og gjort en formidabel viktig jobb i små og store prosjekter! Håper at dere fortsatt vil være aktiv i vår spennende rolle med fag- og tjenesteutvikling, skape nye metoder, verktøy og kunnskapsspredning.
Etter 7 år i førersetet avslutter jeg det faglige lederskapet for utviklingssentret og gir stafettpinnen videre til Fagleder Gunn Steinsheim og hennes lederskap. Jeg vil fremdeles medvirke som vertskommunens pådriver og ta ansvar for det driftsmessige rundt oppdraget.

-Laila Refsnes-

Åpning av Utviklingssenteret, med fest og høytidelige taler. - Klikk for stort bildeÅpning av Utviklingssenteret 21. februar på Åfjord Helsesenter. Stor stas med underholdning fra «Lydløsst» (øverst t.v., og i midten), og åpningstale ved Siri Ramberg Stav, Seniorrådgiver hos Fylkesmannen i Sør-Trøndelag (t.h.).

Den nye logoen til utviklingssenteret. - Klikk for stort bilde