Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Viltbørs

Her finner du elg- og hjortebørsen. NB: Utvikleren jobber med å fjerne et par "bugs" i appen. Børsen vil oppdateres når dette er ferdig om kort tid. Kvotene på hjort vil for øvrig fjernes helt, av praktiske årsaker. De nåværende kvotene er derfor ikke oppdatert. Kvotene på elg vil oppdateres innen elgjakta.

Trykk her for å se viltbørsen

NB: Du kan velge mellom Alle, Elg eller Hjort øverst på siden. Når du åpner viltbørsen ser du oversikt over både felte elg og hjort (Alle).

Viltbørsen oppdateres automatisk når det legges inn dyr. Enda mer detaljert oversikt får du via appen på mobil.

App

Viltbørsen finner du også som app på mobiltelefoner. Lenke til manual ligger nedenfor. Viltbørsen vil publiseres via både appen og på hjemmesiden. Appen ligger ute til nedlasting på Google Play og App Store.

Den digitale viltbørsen med app er et pilot-prosjekt. Børsen ble lansert høsten 2017. Målet er å spare ressurser i publisering av viltbørsen. I tillegg til å gjøre den mer tilgjengelig. Appen er utviklet i samarbeid med blant andre Åfjord utmarksråd.

Her finner du brukermanual for viltbørsen som app

Kontakt

Vemund Stjern
Vemund Stjern
Rådgiver, Landbruk og tekniske tjenester
72 53 23 47
Fant du det du lette etter?