Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Temasider

Kjøkken

Kjøkkenet ved helsesenteret lager først og fremst mat til beboerne. I tillegg til måltider for matombringing til hjemmeboende.

Bilde av kjøkkenet ved Åfjord helsesenter. De ansatte er i full sving med matlaging. - Klikk for stort bilde

Vi tar også hånd om møteservering i kommunal regi, samt at vi driver kafeteriaen ved helsesenteret. På forespørsel kan vi også levere mat på bestilling til diverse arrangement og selskap.

NB: Ukemenyen for Kaffestua kan ikke legges ut på hjemmesiden, på grunn av konkurransehensyn. Vi ønsker ikke å konkurrere for mye med private drivere i bygda, som lever av bransjen. Menyen fås derfor ved henvendelse til kjøkkenet. Samt at den legges ut på den lokale Facebook-siden "Åfjord Pleie og omsorg".

Åpningstidene for Kaffestua er mandag til fredag klokken 10.00-17.00. Lørdag er det åpent klokken 10.00 til 15.00. Søndag er det åpent klokken 10.00-17.00. NB: Åpningstidene vil endre seg etter korona-reglene som gjelder. Ved begrensninger kan tidene forandres på kort varsel.

Kontakt

Åge Frønes
Kjøkkensjef
E-post
Telefon 910 06 608