Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Temasider

Mat levert hjemme / middagsombringing

Bor du hjemme, men er ikke i stand til å lage middag selv? Da er det mulig å bestille mat via kommunen. Vi leverer måltidet på døra di.

Maten lages og pakkes av kjøkkenet på Åfjord Helsesenter. Det er for øvrig mulig å kjøpe mat i kantina på helsesenteret. Vi kan derimot ikke legge ut menyen her. Det er fordi vi ikke ønsker å konkurrere med private aktører, som lever av matsalg. Spør hjemmetjenesten for menyen. Kontaktinformasjon finner du oppe til høyre på siden.

Formålet med matombringing er å opprettholde god ernæring. Tilbudet skal forebygge nedsatt almenntilstand. I tillegg til å bidra til bedre helse.

Hva omfatter tjenesten?

Måltidene består av hovedrett, samt suppe eller dessert. Maten leveres av Bo- og oppfølgingstjenesten. Det gjøres på alle hverdager.

Hjemmetjenesten kan være behjelpelig med å varme opp ved behov.

Du har selv ansvar for å avbestille middagsombringing, hvis behovet opphører / du reiser bort / får besøk eller lignende. Du må avbestille innen tre dager før leveringen. Avbestilling mottas av kjøkkenet på helsesenteret. De nås på telefon 72 53 01 26. Middag som ikke er avbestilt vil bli fakturert.

Hvordan få tjenesten?

Søk via skjemaet nedenfor. Mer informasjon fås ved å kontakte personene oppe til høyre på denne siden.

Du kan kontakte hjemmetjenesten for å få hjelp til å søke. Eller du kan be andre hjelpe deg, hvis du har behov for det. Hvis en annen søker på vegne av deg, må vedkommende ha fullmakt. Skjema for å søke med finner du nedenfor:

Søknadsskjema for tjenester innen helse og omsorg (PDF, 112 kB)

Send søknaden til: Forvaltningsenheten for pleie- og omsorgstjenester, Prestgårdshaugen 1,  Åfjord Helsesenter, 7170 Åfjord

Vedtaket gis skriftlig. Det kan klages på.

Hva koster tjenesten?

121 kroner per porsjon, inkludert utkjøring.

Her finner du priser for alle våre tjenester innen helse og velferd

Kontakt

Gunnveig Årbogen Ugedal
Enhetsleder Hjemmetjenester
E-post
Mobil 902 08 901
Rita Sandmo Møllevik
Enhetsleder Pleie og omsorg, Roan
E-post
Mobil 918 43 774