Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Temasider

Ung i Åfjord - informasjon for ungdom

Er du ungdom i Åfjord, og ønsker å vite hvilke tilbud som finnes? Da bør du følge Ung I Afjord på Instagram. Etter hvert vil kontoen dukke opp også i andre sosiale medier.

Her vil du blant annet finne informasjon om arrangement og tilbud i kommunen, som er relevante for ungdom. I tillegg får du se hva som skjer i bygda.

Dette kan være info om kinofilmer, ballspill på Roan, Å! Badet, kulturskolen, strandrydding, hjelpetelefoner, idrettstilbud, forestillinger/konserter, friluftsliv, fritidsklubb, arbeidsplasser og yrker, jobbutlysninger for ungdom m.m. Her får du kort sagt info som er beregnet på ungdom i Åfjord.

Følg Ung i Åfjord på Instagram

Mesteparten av innholdet vil legges ut av Åfjord kommunes to nyansatte ungdomsinfluensere, som er Jenny og Samuel.

Har du tips til innhold til kontoen?

Tips om innhold kan sendes via e-post til ungiafjord@gmail.com. Hvis man ikke benytter e-post, kan man kontakte Åfjord kommunes informasjonsmedarbeider Kim Roger Asphaug på mob. 402 01 314 med forslag til innhold.

Om ungdomsinfluenserne

Jenny og Samuel vil legge ut cirka ett innlegg i uka på Ung i Åfjord. De to er nylig ansatt som ungdomsinfluensere hos kommunen. Ungdomsrådet er også oppdragsgiver, og vil komme med innspill og oppfølging av influenserne. Målet er at ungdom i Åfjord vet hvilke tilbud som finnes, og hva som skjer i kommunen. Likedan skal det bli lettere for kommunen å nå ungdom med viktig informasjon, samt å engasjere dem i saker som angår dem.