Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Temasider

Familiesenteret

Åfjord familiesenter tilbyr flere fagtjenester via èn og samme dør. NB: Flere av tjenestene har avdelinger både på Årnes og på Roan.

Parkering: For parkering under anleggsperioden ved bygget på Årnes, les mer her.

Besøk

Det er ingen begrensninger på besøk til Familiesenteret. Men bruk munnbind. Ta ellers vanlige forholdsregler med tanke på smittevern. Hold deg hjemme hvis du er syk, og test deg hvis du har symptomer på Covid-19. Ha god hånd- og hostehygiene. Er du i en risikogruppe, følg råd til personer i risikogrupper.

Tilbudene våre

På Familiesenteret finnes helsestasjon og jordmor. Likedan psykisk helsearbeid for både barn og unge, samt for voksne. PPT for Nord-Fosen har også sine kontorer her. Her finner du også Rask psykisk helsehjelp og kommunepsykolog.

Fosen-teamet (voksenpsykiatrisk poliklinikk) og BUP poliklinikk Nidarø (barne- og undomspsykiatrisk poliklinikk) er hver uke på Familiesenteret.

Flyktningtjenesten har flyttet til Lensmannsgården.

Adresser for post og besøk

Familiesenteret holder til på Øvre Årnes 3 (se kart). Vi har ikke eget mottak/skranke. Kundemottaket på rådhuset har oversikt over hvem som er tilgjengelig, og kan formidle kontakt med den rette personen.

Post som skal til Familiesenteret må sendes til rådhuset. Postadressen er Postboks 54, 7169 Åfjord kommune. Merk konvolutten med Familiesenteret.

Kontakt

Rådhus, sentralbord
E-post
Telefon 72 51 00 00
Gunn Karlsaune
Enhetsleder Helse og familie
E-post
Mobil 99 25 11 08
Sissel Rånes Braseth
Sektorsjef, Helse og velferd
E-post
Mobil 40 22 01 69
BUP (barne- og ungdomspsykiatri) Fosen
Telefon 72 82 34 70
Fosen-Teamet
Telefon 72 82 34 50