Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Familiesenteret

Åfjord familiesenter tilbyr flere fagtjenester via èn og samme dør. NB: Flere av tjenestene har avdelinger både på Årnes og på Roan.

NB: For parkering under anleggsperioden ved bygget på Årnes, les mer her.

NB2: Trykk her for å se hvilke tilbud som er åpen på bygget, nå etter at korona-pandemien oppstod. Les mer under fanen "Slik er de kommunale tilbudene nå".

Her finnes helsestasjon og jordmor. Likedan psykisk helsearbeid for både barn og unge, samt for voksne. PPT for Nord-Fosen har også sine kontorer her. Her finner du også Rask psykisk helsehjelp og kommunepsykolog.

Fosenteamet (voksenpsykiatrisk poliklinikk) og BUP poliklinikk Nidarø (barne- og undomspsykiatrisk poliklinikk) er hver uke på Familiesenteret.

Også Flyktningtjenesten ligger på Familiesenteret.

Vi har ikke eget mottak/skranke. Servicetorget på rådhuset har oversikt over hvem som er tilgjengelig. Og kan formidle kontakt med den rette personen.

Post som skal til Familiesenteret må sendes til servicetorget. Adressen er Åfjord kommune, Øvre Årnes 7, 7170 Åfjord. Merk konvolutten med Familiesenteret.

Kontakt

Servicetorget, rådhuset (sentralbord)
72 51 00 00
Gunn Karlsaune
Enhetsleder Helse og familie
992 51 108
Sissel Rånes Braseth
Sissel Rånes Braseth
Virksomhetsleder Helse og omsorg
402 20 169
Laila Refsnes
Laila Refsnes
Sektorsjef, Helse og velferd
917 71 955
BUP (barne- og ungdomspsykiatri) Fosen
72 82 34 70
Fosen-Teamet
72 82 34 50