Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronaviruset: Informasjon og råd

Maribo barnehage

Maribo er kommunens største barnehage, med fire store avdelinger.

Maribo barnehage, en godværsdag. - Klikk for stort bilde

Styrer er Ann-Kristin Dolmseth. Kontaktinformasjon finner du til høyre på siden. E-post-adressen blir synlig når du holder pekeren over "Send e-post".

Adressen er Gammelveien 4, 7170 Åfjord. Kart er nederst på siden.

Åpningstid er klokken 06.45 - 16.30. Barnehagen har sommeråpent.

Maribo er kommunens største barnehage. Den har fire store avdelinger. Barnehagen ligger sentralt til, med kirka som nærmeste nabo (se kart nederst på siden). Vi har cirka 70 barn. De er fordelt etter alder. Avdelingene er Regnbuen, Grønn, Rød, og Blå. Maribo sin visjon er «Livlig læring». Vi jobber for hele tiden å være et kompetent personal i utvikling, for å fremme sosial læring, se enkeltbarnet og barn i gruppe.

Selvstendighet, Respekt og Vennskap står i fokus. De voksne veileder og støtter barna. Samtidig som de reflekterer over hvilken rolle de skal ha i hverdagen deres.

Maribo er mottaksbarnehage for flyktninger. Vi har også barn med foreldre fra Latvia, Hviterussland, Palestina, Polen og Filippinene.

Kontakt

Maribo barnehage
E-post
Mobil 481 37 183
Ann-Kristin Dolmseth
Styrer, Maribo barnehage
E-post
Mobil 936 97 447