Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Våre tilbud

Søknadsfrist for hovedopptaket er 15. april. Men vi tar imot søknader hele året.

Søknadsfristen gjelder både nye søkere og endring av eksisterende barnehageplass. Nedenfor finner du digitalt søknadsskjema for barnehageåret 2016/2017. Skal du søke via skjemaet, kreves sikker innlogging med elektronisk ID.

Slik skaffer du deg elektronisk ID, hvis du ikke allerede har det.

Her kan du søke på / endre / si opp barnehageplass.

Ved opptak prioriteres barna etter alder. Det vil si at de eldste barna får plass først. 

Er det spørsmål i forbindelse med opptaket, ta kontakt med barnehagene.

 

Bilde av barn som sitter ved et bål, sammen med en voksen. Bildet er av friluftsavdelingen i Heggli barnehage. - Klikk for stort bilde Ved opptak prioriteres barna etter alder. Det vil si at de eldste barna får plass først. 

Er det spørsmål i forbindelse med opptaket, ta kontakt med barnehagene.

Skolefritidsordningen (SFO) er et tilbud utenom skoletid for barn som trenger tilsyn og omsorg før
og etter skoletid. Foreldre/foresatte betaler for plassen etter satser i forhold til det behovet de melder inn. Søknad og spørsmål angående tilbudet rettes til den enkelte skole. Se også under den enkelte skole hvilke tilbud de har.

I Åfjord finner du to grunnskoler, som begge er 1-10 skoler (Åset skole og Stokksund oppvekstsenter). Stokksund har barnehage samlokalisert med skolen. I tillegg har vi to kommunale barnehager (Maribo og By), samt en privat barnehage (Heggli) i kommunen. I boksene ovenfor kan du lese mer om tilbudene.

Kontakt

Reidun Momyr
Reidun Momyr
Sektorsjef, Oppvekst
Fant du det du lette etter?
Login for redigering