Velkommen til Åfjord kommunes digitale tjenesteportal

Her kan du søke om kommunale tjenester, følge saken din, kontakte saksbehandler, ettersende dokumenter og klage på vedtak. Les mer om portalen.

Barnehage - søk ny, endre eller si opp plass

NB: Skjema for å søke eller endre barnehageplass vil ikke fungere før i løpet av januar. Det skyldes arbeid med kommunesammenslåingen. Inntil videre skal man kontakte servicetorget på telefon 72 53 23 00 eller e-post postmottak@afjord.kommune.no. Ved bruk av e-post, oppgi kun at dere ønsker å endre en barnehageplass. Ikke oppgi personopplysninger i e-posten, eller navn på barnehagen. Vi tar kontakt for å ta saken videre.

Om tilbudet

Åfjord kommune har to hovedopptak i året. Opptak av barn i barnehagen skjer etter søknad med søknadsfrist 15. mars, med oppstart 1. august og 15. oktober, med oppstart 1.januar. Opptaket av barn foretas ved innstilling og vedtak i opptaksutvalget. Det består av virksomhetsleder for barnehagene og styrere/rektor. Melding om opptak/avslag sendes søkeren innen 15. april og 15. november. Hvis kommunen har ledige plasser mellom hvert hovedopptak, kan søkere tas inn .

For ønsker av ukedager så bruk tekstfeltet i slutten av skjemaet.

(lenke for å søke/endre plass er midlertidig ikke tilgjengelig)

Trykk her for å si opp plass

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}