Velkommen til Åfjord kommunes digitale tjenesteportal

Her kan du søke om kommunale tjenester, følge saken din, kontakte saksbehandler, ettersende dokumenter og klage på vedtak. Les mer om portalen.

Barnehage - søk ny, endre eller si opp plass

Åfjord kommune har to hovedopptak i året. Opptak av barn i barnehagen skjer etter søknad med søknadsfrist 15. mars, med oppstart 1. august og 15. oktober, med oppstart 1.januar. Opptaket av barn foretas ved innstilling og vedtak i opptaksutvalget. Det består av virksomhetsleder for barnehagene og styrere/rektor. Melding om opptak/avslag sendes søkeren innen 15. april og 15. november. Hvis kommunen har ledige plasser mellom hvert hovedopptak, kan søkere tas inn .

For ønsker av ukedager så bruk tekstfeltet i slutten av skjemaet. NB: Oppsigelse av plass er ikke tilgjengelig før om noen dager. Ta inntil videre kontakt med servicetorget på telefon 72 53 23 00 hvis du vil si opp plass.

Trykk her for å søke ny plass eller endre plass

Trykk her for å si opp plass

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}