Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Valg 2017

11. september er det valg til Storting og sameting.

Kommunestyret har siden forrige valg slått sammen flere valgkretser. Linesøy, Stokkøya og Innlandet valgkretser er slått sammen til Stokkøya valgkrets. Norddalen, Rånes/Eidem/Lauvøy, Tørhaug, Stordalen, Sørdalen og Å blir til Å valgkrets.

Stemming før valget

Ordinær forhåndsstemming varer fra 10. august til 8. september, i servicetorget på rådhuset. Det må skje mellom klokken 08.00 og 15.00. Forhåndsstemming på Åfjord helsesenter og Revsnes trygdepensjonat avholdes 5. september.

Rådhuset forlenger åpningstiden torsdag 31. august og fredag 1. september. Da kan pendlere og andre som ikke kan stemme på valgdagen avgi stemme fram til klokken 19.30. Man kan møte opp uten avtale. Husk valgkort og legitimasjon.

Den som ikke har anledning til å stemme etter 10. august kan avgi tidligstemme. Det kan skje fra 1. juli til 10. august. I denne perioden bør man gjøre avtale først. NB: Velgerne kan avgi tidligstemme i alle kommunene i landet, ikke bare i sin egen! Husk legitimasjon.

NB: Sametingets velgere i Åfjord kan bare forhåndsstemme. Det er reglene for kommuner med under 30 personer i manntallet.

På valgdagen

Informasjon om stemmested og åpningstider på valgdagen vil stå på valgkortet. Det vil bli tilsendt alle som har rett til å stemme. For Å valgkrets er åpningstiden klokken 09.00-20.00. Her skal man stemme på Bakeriet på Åmyra. For Stokkøy valgkrets er åpningstiden klokken 10.00-19.00. Her skal man avgi stemme på Stokkøy samfunnshus.

Kontakt

Servicetorget, rådhuset
72 53 23 00
Fant du det du lette etter?