Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Temasider

Ordfører

Vibeke Stjern (Ap) er ordfører i Åfjord.

Varaordfører er Einar Eian (H).

Kontakt ordfører Vibeke Stjern:
Telefon: 906 80 747
E-post: vibeke.stjern@afjord.kommune.no

Kontakt varaordfører Einar Eian:
Telefon: 975 82 737
E-post: einar.eian@afjord.kommune.no


Ordføreren har kontor på rådhuset. Adressen for besøk er Åmyra 5, 7170 Åfjord. Du finner rådhuset på kartet nederst på denne siden. Ordføreren og eventuelt varaordfører kan møte publikum etter avtale. Da må du ringe kundemottaket på rådhuset på telefon 72 51 00 00. Du kan også ringe ordføreren direkte. Hun kan nås på telefon 906 80 747. Det er også mulig å besøke rådhuset og spørre etter ordføreren.

Ordfører er noe man er på heltid. Han/hun har som oppgave å lede møtene i formannskap og kommunestyre. Ordføreren har rett til å møte og snakke i møtene i alle andre kommunale organer. Men ordføreren kan bare stemme eller stille forslag hvis han/hun er valgt medlem. Det er ordføreren som er rettslig representant for kommunen og underskriver på dens vegne, om ikke myndigheten er delegert til andre. Ordføreren er ofte kommunens offisielle ansikt utad.

Vibeke Stjern var ordfører i gamle Åfjord kommune fra 2007 til den ble avviklet i 2020. Hun ble også ordfører i nye Åfjord kommune fra den ble etablert i 2020 (felles kommunevalg var i 2019).

Kontakt

Vibeke Stjern
Ordfører
E-post
Mobil 90 68 07 47