Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronaviruset: Informasjon og råd

Visit Åfjord / Turistinformasjon

VISIT ÅFJORD finner du både overnatting, aktiviteter og spiseplasser.

Hvor finner du turistinformasjonen?

Turistinformasjon for Åfjord finner du ved Fosen Fjordhotell i Åfjord. Se kart nederst på siden. Turistinformasjonen betjenes av resepsjonen ved hotellet og Fosen Aktiv. Her møter du hyggelige turistverter og finner infomateriell om Åfjord. Se kart nederst på siden.

Åpningstider

Sommeren 2021 er turistinformasjonen åpen sju dager i uka, fra 18. juni til og med 22. august klokken 09.00-18.00. Turistinformasjonen er bemannet.

Kontakt

E-post: visitafjord@gmail.com

Telefon: (0047) 920 90 969

Mer informasjon om Åfjord

Informasjon om Åfjord finner du på http://www.afjord.no/visit/. Her er oversikt over blant annet opplevelser, overnatting og spisesteder.

Her finner du informasjon om offentlig transport til og fra Åfjord

Opplev Fosen

Les hva hele Fosenregionen har å by på

Bobiler

Åpne denne lenken for å finne tømmeplass for toalett

I perioden 21. juni - 8. august kan bobiler parkere ved Åset skole i sentrum. Det er parkeringsplass på andre siden av veien fra skolen. Det er i tillegg parkering for 10 bobilplasser ved idrettshallene. Det er lov å stå på plassen i tre døgn. Se kart nedenfor. Innkjøring er fra Norddalsveien, ta av mot idrettsanlegg. Det er gangavstand til butikker og tilbud i sentrum.

Parkering ved idrettshallene:

 

Parkering ved Åset skole:

 

Her finner du turistinformasjonen: