Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Maribo barnehage

Maribo er kommunens største barnehage, med fire store avdelinger.

Maribo - Klikk for stort bilde

Styrer er Ann-Kristin Dolmseth. Kontaktinformasjon finner du til høyre på siden. E-post-adressen blir synlig når du holder pekeren over "Send e-post".

Adressen er Gammelveien 4, 7170 Åfjord. Kart er nederst på siden.

Åpningstid er klokken 07.00 - 16.30. Barnehagen har sommeråpent.

Maribo er kommunens største barnehage. Den har fire store avdelinger. Barnehagen ligger sentralt til, med kirka som nærmeste nabo (se kart nederst på siden). Vi har cirka 60 barn. De er fordelt etter alder. Avdelingene er Regnbuen, Grønn, Rød, og Blå. Maribo sin visjon er «Livlig læring». Vi jobber for hele tiden å være et kompetent personal i utvikling, for å fremme sosial læring, se enkeltbarnet og barn i gruppe.

Selvstendighet, Respekt og Vennskap står i fokus. De voksne veileder og støtter barna. Samtidig som de reflekterer over hvilken rolle de skal ha i hverdagen deres.

Maribo er mottaksbarnehage for flyktninger. Vi har også barn med foreldre fra Latvia, Hviterussland, Palestina, Polen og Filippinene. 

Her finner du barnehagen sin hjemmeside

Kontakt

Maribo barnehage
72 53 16 90
Ann-Kristin Dolmseth
Styrer, Maribo barnehage
936 97 447
Fant du det du lette etter?