Ønsker du ny bolig, hytte eller tomt i Roan eller Åfjord?

Her ser du hva som er til salgs i Åfjord og Roan. Les mer ved å trykke på ikonene i kartet. Sjekk også finn.no for mer informasjon om ledige tomter og boliger (trykk på de blå lenkene).

Trykk her for å komme til kartet

Har du ledig tomt eller nybygg du ønsker å selge – send en e-post til post@afjordutvikling.no. Så legges det inn i det interaktive kartet.

Detaljer om hva som kan bygges

For å se detaljer om de ulike områdene med tomter, må du gå inn på kommunens kartløsning. Den finner du også til høyre på siden. I kartet kan du zoome inn på hvert aktuelle område. Velg deretter arealplaner.

Kommunedelplanene og kommuneplanen er overordnede planer. Der er avgrensningene grovere enn i de mindre reguleringsplanene. Det er derfor ikke alltid helt samsvar mellom områdene i kommuneplanene og reguleringsplanene. Det er også områder som er regulert til boligformål i kommuneplanene. Som senere er regulert til andre formål gjennom reguleringsplan-prosessen. Dette er ikke synlig i oversiktskartet. Kartet gir derfor kun en grov oversikt.

Kommuneplanene skal for øvrig revideres i løpet av kort tid.

Trude Iversen Hårstad
Fagleder Kart, oppmåling, plan- og byggesak