Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Sosiale medier

Besøk gjerne kommunen på Facebook, og "lik oss" for å bli oppdatert på hva som skjer. Vi samarbeider også med ungdomsrådet om en Snapchat-konto.

Bilde av Facebook-siden til kommunen. - Klikk for stort bilde

Åfjord kommune er representert på Facebook, gjennom sidene "Åfjord kommune" og "Åfjord Pleie og Omsorg".

Åfjord kommune-siden gir generell informasjon fra kommunen, samt viser noe av det som foregår i vår regi.

Pleie og omsorg-siden er mer beregnet på innbyggere med tilknytning til sykehjemmet og hjemmetjenesten. Her legges ut spesifikk og intern informasjon som angår disse tjenestene. Noe av innholdet deles på Åfjord kommune-siden, og motsatt.

Åfjord Kulturskole har i tillegg en lukket Facebook-side for sine elever.

Kommunen er også på Snapchat, i samarbeid med Åfjord Ungdomsråd. Her kan unge komme med innspill på hverdagen sin, for eksempel ønsker om nye tilbud. Eller meninger om dagens tilbud, både positivt og negativt. Likedan kan kommunen og ungdomsrådet informere den andre veien. Innspill fra ungdommene går via ungdomsrådet til de rette ansvarlige i kommunen eller blant politikerne.

Legg gjerne til og anvend Snapchat-kontoen: afjord.ungrad

Ønsker du informasjon om hva som skjer i kommunen? Sjekk Facebook-siden "Hva skjer i Åfjord", eller sjekk vår aktivitetskalender på denne hjemmesiden.

Kontakt

Kim Roger Asphaug
Informasjonsmedarbeider
Servicetorget, rådhuset
Fant du det du lette etter?
Login for redigering