Koronaviruset: Informasjon og råd

Vil utarbeide forskrift for permanent snøskuterløype

Kommunen ønsker permanent løype mellom Stordalen og Momyra. Frist for å sende merknader er 2. april 2021.

Åfjord kommunestyre har tidligere fastsatt en midlertidig forskrift for snøskuterløype med varighet fra 01.02.18 til 30.04.20. Denne er siden forlenget til 30.04.21. På bakgrunn av erfaringer med denne løypa ønsker kommunen nå å legge til rette for en permanent løype i området mellom Stordalen og Momyra.

Lenke: Varsel om oppstart, forskrift snøskuterløype 2021 (PDF, 691 kB)

Merknader

Merknader eller uttalelser som kan ha betydning for arbeidet med forskriften sendes skriftlig til hanne@planogmiljo.no. Eller per post til Fosen Plan og Miljø AS, Bjørganlia 21, 7190 Bessaker.

Merknader må være mottatt innen 02.04.21.

Andre henvendelser om arbeidet kan rettes til Hanne Skjæggestad på telefon 917 40 914. Informasjon om forskriftsarbeidet vil bli lagt ut på www.planogmiljo.no/snoskuterloype.