Temasider

Vi søker to ungdomsinfluensere

Bor du i Åfjord, er ungdom og liker sosiale medier? Kommunen vår har mange tilbud for ungdom, som vi ønsker å markedsføre bedre. Dette kan være Å! Badet, kulturskole, stillinger som sommerfugl, fritidstilbud med mer. Disse ønsker vi å markedsføre i digitale kanaler der unge er. Det er også tidvis annen informasjon som ungdom bør vite om. Til dette trenger vi din hjelp!

NB: Vi har forlenget søknadsfristen til 8. desember. Årsaken er at flere ungdommer har spurt om stillingen etter fristens utløp, og ønsket å søke.

ikoner for sosiale medier. - Klikk for stort bilde

Søknadsfrist: 8. desember 2022

Stillingstittel: Ungdomsinfluenser

Arbeidsgiver: Åfjord kommune

Antall influensere: 2 personer som samarbeider

Dette er en midlertidig ansettelse, vi blir enige om tidsperioden.

Om stillingen

Dette er en ny stilling, som er opprettet av Åfjord kommune. Dere som ansettes vil utvikle stillingen i samarbeid med kommunen og Åfjord ungdomsråd. Målet er å samle informasjon til ungdom i få digitale kanaler, som får navnet Ung i Åfjord. Dere vil få ansvar for Ung i Åfjord sine kontoer i sosiale medier, og lage innhold til disse. Hvilke kanaler vi skal benytte blir vi enige om. Dette kan også endre seg senere.

Vi ser for oss at det lages cirka 1 innlegg til sosiale medier per uke, totalt 1-2 timer jobb i uka. Men du og samarbeidspartneren kan tidvis lage innlegg både oftere og mer sjelden. Det kommer an på hva "som skjer", og hvordan det passer for dere praktisk.

Skriv gjerne i søknaden hvis du kjenner noen andre som har søkt, og som du vil samarbeide med.

Ungdomsrådet blir sparringspartner for innhold, samt for utførelsen av jobben, sammen med kommunen.

Målet med stillingen er å skape bedre kommunikasjon med ungdom i Åfjord. Kommunen og andre aktører har mange budskap som er relevante for ungdom, men som mange ikke vet om. For eksempel arrangement og kulturelle tilbud. Eller nyheter fra Å! Badet, fritidsklubben, kino, biblioteket eller kulturskolen. Det kan også være kommunale saker som er relevante for ungdom. Likedan ønsker vi å dele utlysninger av stillinger, for eksempel sommerjobber og som "sommerfugl". Vi ser også for oss at influenseren viser fram noen av yrkene i kommunen, med besøk på arbeidsplasser.

Vi håper at bedre informasjon også gir flere innspill tilbake fra ungdom, om det ungdom er opptatt av. Det blir vinn vinn både for kommunen og ungdommene.

Du som søker må være

• fra 14 til og med 18 år
  • bosatt i Åfjord kommune
  • interessert i sosiale medier, og vet hva som er populært
  • veldig ansvarsbevisst, og en person til å stole på
  • i stand til å jobbe selvstendig og kreativt
  • trygg foran og bak kamera, og like å kommunisere og engasjere
  • interessert i ungdomsaktiviteter i Åfjord

Du må kunne produsere videoinnhold for sosiale medier.

Hva du får for å gjøre denne jobben

• En spennende og morsom jobb, som du får bidra til å utvikle selv
  • Lønn og arbeidsvilkår i henhold til lov og avtaleverk

Kim Roger Asphaug, informasjonsmedarbeider Åfjord kommune