Koronaviruset: Informasjon og råd

Vi ringer opp alle over 65 år for vaksinering

Fra 12. april er planen å vaksinere personer fra 65 til 74 år. Vi ber hver enkelt om å avvente til vi tar kontakt på telefon, i stedet for å ringe oss. Vi vil kontakte alle når vi rekker det.

Fra uke 15 er planen å starte opp vaksinering av prioriteringsgruppe 4 (65-74 år, samt personer 18-64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp). Fremdriften på vaksineringen avhenger av antall vaksinedoser kommunen får tilsendt. Dette varierer, og kan endre seg på kort varsel.

Vi ringer opp hver enkelt person, så snart vi rekker det. Dette kan ta ganske lang tid. Derfor ber vi om at innbyggerne ikke ringer oss for å bestille vaksinering. Alle vil bli kontaktet av kommunen.

For mer informasjon om korona-vaksine, les mange spørsmål og svar på info-siden om vaksine (ny fane)