Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronaviruset: Informasjon og råd

Vi minner om at krisesenteret er åpent i påska

Krisesenteret på Orkanger er bemannet døgnet rundt. De tar imot personer som er utsatt for vold i nære relasjoner. Ta kontakt med dem for en samtale, hvis du trenger det.

Påska blir også i år annerledes for mange av oss, som følge av covid-tiltakene. Opplever du vold fra en partner, familie eller andre i nære relasjoner, og ønsker hjelp, er krisesenteret åpent. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å snakke med dem.

Kontakt

Orkdal og omegn Krisesenter (dekker Åfjord)
Telefon: 72 48 24 10
E-post: krisesenteretorkdal@outlook.com

Hva krisesenteret tilbyr

Senteret tilbyr hjelp til å finne praktiske løsninger. I tillegg kan de hjelpe til med bearbeiding. Man kan også bo på senteret for en kort periode. I samtalene kan man få oversikt over situasjonen. Senteret gir også råd og veileder, samt gir informasjon.

De som jobber på krisesenteret har taushetsplikt.

Smittevern

Senteret har gode rutiner for smittevern. Brukere med symptomer på covid-19 blir plassert i en egen karantene-leilighet, til et eventuelt negativt prøvesvar foreligger.

Det er ønskelig at personer er testet før de kommer til krisesentret. Men hvis det ikke er mulig, så vil de bli testet på Orkanger.

For å klare å overholde anbefalingen om 2 meter avstand, kan senteret ikke ta imot dagbrukere for samtale.

Krisesenteret hjelper gjerne den som trenger det. Ta kontakt hvis du føler behov for å snakke med noen.

Les mer om tilbud mot vold og overgrep her