Velkommen til åpning av fylkesveg 723 Ryssdalen-Herfjord

25. oktober blir det åpning og fest i Stokksund.

Veien har blitt til ved hjelp av et godt samarbeid mellom flere aktører. Åfjord kommune har bidratt med 10 millioner kroner til at veien blir realisert. Prosjektet inkluderer bru over Ryssdalen og to tunneler.

Program 25. oktober

Arrangementet starter ved Ryssdalsbrua klokken 14.00.

Program på brua:

• Velkomsthilsen ved Knut Sundet, daglig leder i Fosenvegene
  • Offisiell snorklipping ved Tore O. Sandvik (fylkesordfører i Trøndelag), Knut Mollestad (Head Advisor Statkraft) og Vibeke Stjern (ordfører Åfjord)

Deretter kjører man nyveien til Stokksund oppvekstsenter. Her starter åpningsfesten klokken 15.00, og varer til klokken 17.00.

Program på oppvekstsenteret:

• Orientering om prosjektet ved prosjektleder Hanne Louise Moe
  • Taler og hilsener
  • Stor varmbuffet, kaker og kaffe

Arrangementet på oppvekstsenteret er gratis og åpent for alle.

Klokken 20.30 blir det show med Kveli-Rånes-Bremseth på oppvekstsenteret. Billetter kjøpes på https://pay.ebillett.no/eb_show.php?p_id=1053.

Hvis det blir ledige billetter, vil de selges ved inngangen.