Åfjordtrimmen 2020 er "åpnet"

Man kan sjekke inn på nye turmål fra 20. februar til 20. september.

Klikk for stort bilde

Åfjord kommune v/Fysak, Utegruppa i Sportsklubben Stoksund, Trimgruppa i Åfjord Idrettslag, UIF Bjørgan og Roan Idrettslag fortsetter samarbeidsprosjektet for å få folk ut på tur. Vi har lagt ut turmål/trimposter spredt utover nye Åfjord kommune. Mange av turmålene er kjente trimposter for noen av dere. Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta! Kanskje går det litt konkurranse i å oppnå flest turmål og poeng også?

Slik kan du delta

For brukere fra 2017, 201 og 2019: Har du appen lastet ned på din telefon, kan du søke opp ny konkurranse i nærheten. Der velger du Åfjordtrimmen 2020. Har du glemt brukernavn eller passord, så følger du veiledning via appen.

For nye brukere: Last ned "trimpoeng"-appen på din mobil. Registrer dine profilopplysninger. Velg og klikk på konkurransen "Åfjordtrimmen2020". Meld deg på konkurransen. Du vil da få opp alle turmålene på displayet. Trykker du på et av turmålene kommer et kart opp som angir målet for turen. Du kan ikke sjekke inn på turmålene før 20. februar. Det er gratis å delta.

Trekning

Alle som har minimum 50 poeng, er med i trekningen av gavekort/verdikort på 1 000 kroner. Vinnere blir kunngjort og kontaktet etter 20. september.

De som er innom alle postene vil få en liten overraskelse!

Har du spørsmål, kontakt Vegard Strøm på vegard.strom@afjord.kommune.no.