Vedtok ny reguleringsplan for Sandstad gård

Planen gjelder etablering av flere hytte- og boligtomter.

Kommunestyret har vedtatt ny reguleringsplan for Sandstad. Det ble gjort 21. juni 2018. Plan-ID er 201603. Den er datert 15.05.2018, med tilhørende bestemmelser og beskrivelse.

Eventuelle krav om erstatning for tap ved reguleringsplanen må være framsatt innen tre år fra kunngjøringen. Det samme gjelder krav om innløsning etter plan- og bygningsloven.

Det er mulig å klage på vedtaket. Det må gjøres skriftlig til kommunen. Klagen må være hos oss innen 17. august 2018. Send brev til Åfjord kommune, Øvre Årnes 7, 7170 Åfjord. Eller per e-post til postmottak@afjord.kommune.no.

Lenker

Lenke til saksfremlegget i kommunestyret (vedtaket var likedan som forslaget, og enstemmig)

Sverre Fjellheim
Avdelingsingeniør, plan- og byggesak