Koronaviruset: Informasjon og råd

Tilbyr ni stipendstillinger for studenter innen sykepleie

Utlysningen gjelder for Åfjord, Indre Fosen og Ørland kommuner. Frist for å søke er 18. mai 2021.

Stillingene lyses ut i regi av Fosen Helse IKS. En stipendstilling gir et utdanningsstipend på 50 000 kroner, som fordeles over tre år:

• 1. studieår: 30 000 kroner ved signering av avtale
  • 2. studieår: 10 000 kroner ved oppstart av studieåret
  • 3. studieår: 10 000 kroner ved oppstart av studieåret

Stipendstillingen gir 100 prosent fast stilling, med to års bindingstid. Stillingen gir en lønn som minimum tilsvarer 4 års ansiennitet, ved oppnådd offentlig godkjenning.

Hvordan søke

Du søker via hjemmesiden til Ørland kommune: Annonse i Webcruiter

NB: Presiser hvilken kommune du søker deg til.

• Kjersti Groven, konstituert driftssjef Fosen helse IKS, telefon 920 61 448

• Karita Lysvand, kompetansekoordinator Fosen helse IKS, telefon 995 873 18

Mer om Fosen helse IKS og utlysningen

Fosen-kommunene fortsetter satsingen på en felles strategi for å rekruttere og beholde sykepleiere på Fosen. I strategiperioden for Fosen helse IKS 2020 – 2024, har Fosen helse som mål å sørge for godt kvalifisert helsepersonell på Fosen, samt å sikre gode helsetjenester og god folkehelse. Ett av fokusområdene for å nå dette målet er å rekruttere, beholde og utvikle personell.

Trykk her for å lese mer om Fosen helse IKS