Tilbyr kurs i norsk for arbeidsinnvandrere

Lokale bedrifter og næringsdrivende inviteres til å bidra med deltakere.

Første samling blir 28. februar klokken 18.00. Møtet foregår i Voksenopplæringens lokaler på Årnes.

Kurset går over 40 timer på kveldstid. Det er grunnleggende og praktisk lagt opp. Målet er å styrke kommunikasjonen og forståelsen de ansatte kan dra nytte av gjennom arbeidet. I tillegg skal det bidra til en tryggere jobbhverdag. Samt stimulere til å bruke det norske språket mer både i arbeids- og dagliglivet.

Den første kvelden blir det orientering og kartlegging av behovene. NB: Arbeidsgivere ønskes velkommen. De kan komme med innspill til innholdet.

Ukedag og tidspunkt fremover avtales med deltakerne den første kvelden.

Åfjord kommune finansierer det meste av tilbudet. En egenandel (inntil 1 500 kroner) per deltaker må regnes med. Likedan utgifter til eventuelle kjøp av lærebøker, ordlister med mer. Egenandelen dekkes av bedriften eller den enkelte deltakeren.

Vi håper bedrifter i Åfjord ønsker å bidra til å rekruttere deltakere.

Meld på innen 21. februar til:

E-post: postmottak.afjordvgs@trondelagfylke.no

Åfjord ressurssenter ved Torunn Butli Rømma