Koronaviruset: Informasjon og råd

Sommerklubb 2021 - planer for opplegget

Åfjord kommune tilbyr også i år sommerklubb for barn og ungdom.

Nedenfor er en oversikt over hvordan gjennomføringen er planlagt. Mer informasjon om tilbudet og påmelding kommer i starten av mai. Det vil sendes ut informasjon via skolene.

Dette blir opplegget i 2021

1.-4. klasse: Felles opplegg for alle påmeldte fra alle skolene. Det blir base på Momyra fra 18. juni til og med 30. juni. Vi tilbyr skyss tur/retur skolene–Momyra hver dag.

5.-7. klasse: I uke 25 (fra 21. juni) blir det arrangert turer i kommunen vår. I uke 26 blir det ForskerFabrikken på Årnes. De tilbyr en mystisk, kreativ og lærerik forskeruke.

8.-10. klasse og videregående skole: Det blir 4-6 dager med ulikt opplegg i løpet av sommeren.

Det kommer mer info og påmelding i starten av mai, så følg med på info som kommer gjennom skolene!