Refsnes Laks AS søker om utvidelse

Søknaden gjelder lokaliteten Seiskjæra. Frist for merknader er 2. desember 2018.

Sektor landbruk og tekniske tjenester har mottatt søknad fra Refsnes Laks AS om utvidelse av lokaliteten 10398 Seiskjæra. Posisjon i grader og desimalminutter er 64˚ 5,535’ N 6˚ 6,959’ E. Kartdatum er Euref89/WGS84. Det søkes om endret arealbruk med utvidelse fra 10 til 12 bur med samme godkjente biomasse. Det betyr at bedriften vil ha flere bur, men ha samme antall fisk i anlegget som før. Årsaken til at bedriften ønsker flere bur, er i forbindelse med avlusing.

Søknaden er lagt ut til offentlig ettersyn i tidsrommet fram til 2. desember 2018. Eventuelle merknader sendes til Åfjord kommune, Sektor landbruk og tekniske tjenester, 7170 Åfjord. Eller via e-post til postmottak@afjord.kommune.no.

Skisse foto, Seiskjæra - Klikk for stort bilde