Råd for vinterferien - smittevern

Åfjord kommune følger nasjonale råd for smittevern. Vi anbefaler fremdeles bruk av munnbind på offentlig sted, der man ikke kan opprettholde 1 meter avstand.

Vinterferien er ikke avlyst, og det er lov å reise på hytta. Men uansett hvor man oppholder seg, må man huske å følge rådene for smittevern. Den nasjonale anbefalingen om å unngå unødvendige reiser gjelder for øvrig ennå. Hvis du drar på vinterferie, ber vi deg om å lese de nasjonale rådene. Blant annet bes tilreisende om å følge samme smittetiltak i hjemkommunen, hvis de har forsterkede tiltak.

Vi ønsker alle en god vinterferie, både innbyggere og fritidsbeboere, med fokus på godt smittevern. Og håper alle får trivelige dager, enten det er på hytta eller andre steder.

Trykk her for å lese anbefalingene fra regjeringen

Her kan du lese mer korona-info fra Åfjord kommune

Statsforvalteren har laget en video med gode råd: