Planlagt VA-anlegg på Revsnes ute til høring

Innspill må gis innen 15.august 2017.

Dette er foreløpige planer til ledningstrasé og plassering av slamavskiller. Planene er utarbeidet av Sweco AS. Det skjer i samarbeid med Åfjord kommune.

Traseen følger i hovedsak eksisterende ledningsnett. Det skal saneres. Alt avløpsvann samles i ny slamavskiller ved Leirbekken. Og pumpes ut på nordsiden av Langholmen. Også avløpsvann fra virksomhet i Kuringen skal samles og føres inn på nytt nett.

Planene er sendt ut til alle berørte abonnenter og grunneiere. Planlegging i detalj skal skje høsten 2017. Oppstart er tenkt sent høsten 2017. Og være ferdig i juni 2018.

Høringsfristen er 15.august 2017