Ønsker "stevnemøte" med sykepleierstudenter

Er du student innen sykepleie, kom gjerne på besøk til oss 6. april. Vi oppfordrer alle til å tipse kjente, hvis man kjenner noen i målgruppa.

Åfjord kommune ønsker å invitere deg som sykepleierstudent til en hyggelig samtale med helseledere og politiker(e).Klikk for stort bildeBilde av ansatte på Åfjord helsesenter.

Hvor og når

Dato: MANDAG 6. APRIL 2020 KLOKKEN 14.00

Sted: ÅFJORD HELSESENTER, møterom FoRum

"Hva må til for at du skal velge jobb hos oss i kommunehelsetjenesten?"

Vi ønsker at du vil benytte denne anledningen til å få høre litt hva vi har å by på.

Vi tilbyr varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, i en sykepleier /ansattgruppe som er faglig sterk. Vi har et inspirerende godt arbeidsmiljø med takhøyde, arbeidsglede og humor. Hos oss får alle brukt og utviklet kompetansen sin, med varierte og givende arbeidsoppgaver. De gir faglig vekst og mestringsfølelse. Det er muligheter for videreutdanning og faglig utvikling.

Vi samarbeider tett med Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester, i forskning og fagutvikling. Vi har flere spennende prosjekt. Både lokalt, regionalt og med nasjonal tilknytting.

Vi er en helse- og omsorgstjeneste som er "fremoverlent" og opptatt av å tenke utvikling

Hvem er du?

Vi er nysgjerrig på hvem du er, hva og hvordan du ser for deg din fremtidige arbeidsplass og karriere.

VI ØNSKER DEG HJERTELIG VELKOMMEN!

Vi ønsker at du tar kontakt med oss – slik at vi vet hvem som kommer.

Du når oss på mobil 917 71 955.

Det er viktig slik at vi kan bestille mat og drikke.

Sissel Rånes Braseth, Virksomhetsleder Helse og omsorg

Laila Refsnes, Sektorsjef Helse og velferd