Ønsker du sommerjobb i Bjørnørfolket?

Vi søker seks personer i alderen 16 til 20 år. Frist for å søke er 29. april.

Ungdommene må være fra enten Nye Åfjord eller Osen. Jobben vil gå over tre uker i juni-juli.

Bilde av plakaten til Bjørnørfolket - Klikk for stort bilde Kamuflert AS Bjørnørfolket er et prosjekt på tvers av kommunegrensene på Nord-Fosen. Det skal ikke minst bidra til å bygge kultur i Nye Åfjord. Kommunene er med i styret for spelet. Det handler om utvandringen til Amerika. Planlagt premiere er på Bessaker 19. juli 2019. Nedenfor kan du lese hvilke stillinger det søkes ungdommer til.

Kunstnerisk – 3 stillinger

• Teknisk assistent – være med og rigge/styre lys/lyd/teknisk under forestillingen.

• Scenografisk/Kostymeassistent – følge arbeidet, utføre oppgaver med utforming av enten scenografi eller kostyme.

• Regiassistent – følge det kunstneriske arbeidet – teater og musikk, og gjennomføre oppgaver i forhold til dette.

Lokalt engasjement – 3 stillinger

I tillegg søker vi tre ungdoms-representanter. De skal reise rundt i kommunene for å intervjue ungdom. Tema er hva de mener skal til for at de ønsker å bli boende i regionen som voksne.

For mer informasjon, kontakt Helena Wik – 93 89 77 96 // wik93@hotmail.com

Lønn etter kommunale satser for ungdom.

Søknadsfristen er 29.04.19. Merk søknaden med: «Sommerjobb for ungdom Bjørnørfolket 2019», samt hvilken jobb du søker.

Søknad sendes til:

Helena Wik