Offentlige arrangement: Send inn sjekkliste for smittevern

Skjemaet kan gi både arrangører og kommune en ekstra trygghet.

Fra 7. mai ble det tillatt med arrangement på offentlig sted for inntil 50 personer. Det forutsetter at noen står som ansvarlig arrangør. I tillegg må reglene om smittevern følges. Hvis du skal ha et slikt arrangement, kan du sende inn sjekkliste for smittevern til kommunen først. Det kan gi en ekstra trygghet for arrangøren. I tillegg får kommunen mer oversikt over lokale arrangement, og kan respondere bedre og raskere hvis smitte oppstår.

Vi anbefaler derfor at sjekklisten fylles ut og sendes inn. I skjemaet svarer man på om konkrete tiltak for smittevern følges. Som for eksempel at man har liste over fremmøtte, informasjon til de fremmøtte, samt at god hygiene overholdes.

Skjemaet ligger under RettpåSak, øverst til høyre på hjemmesiden vår.

Trykk her for å komme direkte til skjemaet (innlogging med BankID)

For mer korona-informasjon (etter tema), trykk her for å komme til korona-sidene våre