NB: Ny dato: Kommunen vil selge dører, vinduer med mer fra rivearbeid

Henting kan gjøres på Roan 1. og 2. mars. Vi gir også bort bind av bøkene Bjørnørfolket, samt Kysten og folket. De kan hentes 22. februar.

Datoer for henting var først annonsert til 22. og 23. februar. Av praktiske årsaker er dette utsatt med en uke. Nye datoer er 1. og 2. mars.

Må demonteres

Rivearbeidene etter flyttingen av sykeheim med mer til Julie Næss-tunet er i gang. Det blir mulighet for å kjøpe vinduer, dører og diverse fra bygninger som skal rives. Det åpnes for demontering og henting mandag 1. og tirsdag 2. mars klokken 09.00-16.00. Kjøperen må demontere selv, og ha eget verktøy.

Prisantydning for dører er 300 kroner + moms, og vinduer 200 kroner + moms. Ellers kan andre objekter kjøpes etter avtale om pris. Se bilder nedenfor.

Oppmøtested er ved gamle Roanstua.

Spørsmål kan rettes til koordinator Geir Ola Aune, på telefon 913 85 105, klokken 08.00-16.00 på hverdager.

Bøker

Vi har også et opplag av Bjørnørfolket I og II, samt boka Kysten og folket - kongeparets reise på Fosen. Disse bøkene gir vi bort. Så om du vil sikre deg god lokalhistorie, så er det bare å forsyne seg. Bøkene plasseres på paller utenfor gamle Roanstua. Det gjøres mandag 22. februar klokken 14.00-18.00.

Her er noen bilder av dørene og vinduene: