NB: Fristen for å søke plass i barnehage er 15. mars

I år er det tidligere søknadsfrist. Det kan søkes plass i hele Nye Åfjord kommune. Les også de nye vedtektene.

Viser barn som løper ned en vei - Klikk for stort bilde

Trykk her for å søke plass i Åfjord, og å lese mer om tilbudet

Trykk her for å søke plass i Roan, og å lese mer om tilbudet

Fristene for å søke plass er nå endret. For åfjordingene har datoene vært 15. april og 1. november. Nye frister blir 15. mars og 1. oktober. Det står i de nye vedtektene. De er vedtatt av kommunestyrene i Roan og Åfjord. Fra i år blir det felles opptak til barnehagene i Nye Åfjord.

Valg av barnehage

Nedenfor ser du barnehagene i den nye kommunen. Foreldre kan velge hvilke de vil søke til:

• Tusseladden i Roan
  • Vik-Bessaker
  • Brandsfjord
  • Maribo
  • Stokksund oppvekstsenter
  • By
  • Heggli

Foreldre i Åfjord må gå inn på Roan kommunes hjemmesider for å søke barnehager i Roan. Foreldre i Roan må gå inn på Åfjord kommunes hjemmesider. Fra 2020 vil man få felles sider for opptaket.

Nye vedtekter

Vedtektene beskriver hvordan barnehagene skal drives. Som for eksempel åpningstider, betaling, permisjoner og kriterier for opptak. Vi oppfordrer alle foreldre til å lese dem. Det er blant annet vedtatt søskenmoderasjon på tvers av barnehager og SFO. I tillegg tilbys sommeråpen barnehage for alle barn. Det samme gjelder tilbud om barnehage i jul og påske.

Camilla Hestmo Berdal
Virksomhetsleder barnehage