Nå kan det gis merknader til detaljregulering for Skaset II

Forslaget er til høring og offentlig ettersyn fram til 12. august.

Forslaget til detaljregulering har plan-ID 201702. Høringen og det offentlige ettersynet ble vedtatt 24. mai 2018, av det faste planutvalget.

Den nye planen vil overlappe tidligere plan for Skaset, med plan-ID 200710. Det som overlappes i den tidligere planen vil oppheves. Den nye planen vil gjelde for arealet som berøres.

Uttalelser og merknader til planforslaget kan sendes til kommunen. Det kan gjøres via e-post til postmottak@afjord.kommune.no. Eller per post til Åfjord kommune, Øvre Årnes 7, 7170 Åfjord. Frist for å komme med uttalelser og merknader er 12. august 2018.