Møteplassen - et nytt tilbud for de over 18 år

Velkommen til Møteplassen på Fosen Vekst. Her kan du lese mer om tilbudet.

Bilde av en rekke mennesker som hopper samtidig på et svaberg. De er i silhuett foran solnedgangen. - Klikk for stort bilde

• Er du over 18 år og bosatt i Åfjord?
  • Kanskje du til tider føler deg litt ensom?
  • Sitter du mye alene og ønsker å bli mer sosial?
  • Er du verken i jobb eller utdanning akkurat nå, men ønsker å ha noe å gå til innimellom?
  • Opplever du i perioder å slite litt, og kan ha lyst til endre litt på det?

Kanskje kan du da ha nytte av vår nye møteplass her i Åfjord.

Møteplassen holder til på Fosen Vekst. Her avtaler og planlegger vi aktiviteter som du/dere har interesse og lyst til å prøve ut. Dette skjer hver tirsdag og torsdag mellom klokka 11.00-14.00. Her vil du treffe Nina Øverdal Storvik, som er ansvarlig for Møteplassen. Tilbudet er frivillig og gratis. Fosen Vekst drifter møteplassen på vegne av Åfjord kommune.

Aktiviteter

Her er noen aktuelle aktiviteter vi kan gjøre sammen (men kom gjerne med forslag til andre aktiviteter. Så blir vi sammen enige om vi kan prøve det ut!):

• Treffes for en prat eller kaffe
  • Gå en tur i skog og mark, eller på asfalt
  • Fisketurer
  • Muligheter for ulike fysiske aktiviteter: Uteaktiviteter som for eksempel stavgang, skitur, løping, gåtur, sykling. På Fosen Vekst har vi et treningsrom med blant annet vekter, spinning sykler, tredemøller, rokkeringer m.m.
  • Matlaging ute eller inne (selvkost)
  • Ulike kreative aktiviteter etter interesse
  • Spill
  • Ulike kurs, foredrag, temadager som for eksempel data, økonomi, stressmestring, livsmestring og matkurs
  • Lese aviser, bøker og bibliotekbesøk
  • Utforskning av egne interesser og ressurser
  • Muligheter for hospitering og besøk på arbeidsplasser

Sammen er vi mindre alene!

Ta gjerne kontakt for en prat, for å finne ut om dette er noe for deg eller ikke.

Nina Øverdal Storvik
Veileder ved Fosen Vekst