Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Manntall til offentlig ettersyn

Sjekk om du har lov til å stemme ved valget.

valg - Klikk for stort bilde

Kommunene har ansvar for å føre manntall. Det er en oversikt over hvem som har stemmerett i et valg. Alle som er folkeregistrert som bosatt i kommunen per 30. juni 2017 skal stå i manntallet. Valgstyret kan føre inn velgere som har rett til å bli ført inn etter 30. juni, så lenge det er praktisk mulig.

Manntallet for valget til Stortinget er nå lagt ut til offentlig ettersyn. Du finner det i servicetorget på rådhuset.

Dersom du mener at du selv eller noen andre er uriktig innført, eller utelatt fra manntallet i kommunen, kan du kreve at valgstyret retter opp feilen. Send i så fall brev til Valgstyret, Rådhuset, Øvre Årnes 7, 7170 Åfjord.

Kravet skal være skriftlig og begrunnet. Det må mottas av valgstyret i god tid før valgdagen. Den er 11. september 2017.

Manntallet for Sametinget vil legges ut 20. juli. Også det i servicetorget på rådhuset. NB: Sametingets velgere i Åfjord kan bare forhåndsstemme. Les mer om reglene i lenken nedenfor. Manntallene til valget vil for øvrig legges ut fram til valgdagen.

Her kan du lese mer om regler for stemming

Kontakt

Servicetorget, rådhuset
72 53 23 00
Fant du det du lette etter?