Ledig stilling som sosialkonsulent for NAV

På grunn av at en medarbeider går av med pensjon, blir det ledig stilling ved NAV Nord-Fosen. Arbeidsstedet er i Åfjord. Stillingen er fast og i 100 prosent.

Her kan du søke på stillingen

Søknadsfrist er 6. juni 2017.

• NAV Nord-Fosen omfatter kommunene Åfjord, Roan og Osen.
  • Kommunene har lagt inn minimumsløsningen i tjenestetilbudet sitt.
  • Enheten har ni medarbeidere. Samlet ressurs i enheten er 7,5 stillinger, derav 1,8 kommunal ressurs. Kontoret har en bredt sammensatt kompetanse med mange erfarne medarbeidere.

Hovedfokus for stillingen vil være oppfølging og veiledning. Både av enkeltbrukere, arbeidsgivere, samarbeidsparter og helse- og omsorgstjenestene. Kontoret har god måloppnåelse. Det er behov for kompetanse med tanke på oppfølging av enkeltbrukere. Vi ønsker noen som kan bidra aktivt med å videreutvikle kvaliteten på området.

Arbeidsområder

• Informasjon, rådgivning og oppfølging
  • Saksbehandling etter Lov om sosialtjenesten i NAV
  • Nettverksbygging. Bidra til tett samarbeid med interne og eksterne samarbeidspartnere
  • Oppfølging av flyktninger i samarbeid med flyktningtjenesten
  • Oppfølging av ungdom som står i fare for å falle ut av, eller har falt ut av, arbeidslivet

• Minimum bachelorgrad i fortrinnsvis sosialt arbeid
• Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende arbeid og arbeid i publikumsmottak
• Gode datakunnskaper

Personlige egenskaper

• Evne til samarbeid og å skape relasjoner
• God til å kommunisere, både skriftlig og muntlig
• Fleksibel og løsningsorientert
• Evne til å arbeide selvstendig

• Spennende og utfordrende arbeid i et aktivt fagmiljø
• Godt arbeidsmiljø
• God pensjonsordning
• Veiledning og mulighet til etter- og videreutdanning
• Lønn etter avtale

Mer informasjon om stillingen får du hos:
  • Eli Braseth, kommunal sektorsjef. Telefon 72 53 23 17 / 918 36 412 og e-post eli.braseth@afjord.kommune.no.

• Eskil Strøm, leder for NAV Nord-Fosen. Telefon 488 85 533.

Søknadsskjema

Søknad sendes elektronisk via følgende lenke (eller den nesten øverst i teksten): https://skjema.fosen.net/more/wizard/wizard.jsp?wizardid=510

Frist for å søke er 6. juni 2017.

Ved eventuelle problemer med skjemaet; ta kontakt med servicetorget på rådhuset. De har telefon 72 53 23 00.

Skjemaet skal fylles ut komplett med både utdanning og praksis. Attester og vitnemål vil bli etterspurt ved behov. Ved tilsetting må søker fremskaffe dokumentasjon på ansiennitet for beregning av lønn.

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne det særskilt. Begrunnet ønske sendes på e-post til postmottak@afjord.kommune.no. Det gjøres etter at man har sendt elektronisk søknadsskjema. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunens vurderinger ikke foreligger særskilt grunn, vil søkeren bli offentliggjort. Vedkommende blir i så fall kontaktet på forhånd.

Mer informasjon om Åfjord kommune finner du på http://www.afjord.no og https://www.afjord.kommune.no/om-afjord/.

Publisert av Kim Roger Asphaug. Sist endret 11.05.2017 14:08

Eli Braseth