Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Temasider

Inviterer til paraidrett-arrangement i Åfjordhallen

Tirsdag 4. oktober kan man prøve ut idretter og aktivitetshjelpemidler for fysisk aktivitet. Tilbudet er for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelser. Samt foreldre/foresatte, pårørende, ledsagere/støttekontakter/assistenter. Frist for påmelding er 27. september.

personer med funksjonsnedsettelser spiller tilpasset volleyball. - Klikk for stort bildeIllustrasjon: Paraidrettssenteret i Trøndelag

Arrangementet vil foregå i Åfjordhallen. Det skjer i regi Paraidrettssenteret i Trøndelag/ Trøndelag idrettskrets, i samarbeid med Åfjord kommune. Det er gratis å delta.

Påmelding må gjøres innen tirsdag 27. september, til e-post svein@paraidrettssenteret.no eller mobil 977 70 409. Oppgi navn på kontaktperson, antall personer og hvilket tidspunkt.

Programmet for dagen er som følger:

Kl. 13.00-15.00  
Faglig opplegg for fagpersoner (ergoterapeuter, fysioterapeuter, vernepleiere, kroppsøvingslærere m.fl.), studenter og andre interesserte. Her blir det utprøving av utstyr som brukes i fysisk aktivitet / idrett for personer med funksjonsnedsettelse og aktivitetshjelpemidler.
 

Kl. 18.00-20.00
Utprøving av noen idretter og aktivitetshjelpemidler for fysisk aktivitet/idrett (for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse, foreldre/pårørende/ ledsagere/ støttekontakter/ assistenter o.a.).