Koronaviruset: Informasjon og råd

Innbyggerne vil ikke lenger få innkalling til vaksinering

Siste dag med massevaksinering blir 30. september. Les her hvordan du kan bli vaksinert, hvis du ønsker det, men ikke har fått time.

Kommunen er nå i ferd med å avslutte innkallingen til koronavaksinering for personer over 18 år. Alle innbyggere over 18 år skal ha fått tilbud. Vi sender fortsatt ut SMS med påminnelse om timer, men vil etter hvert avslutte innkallingen. Vi vil da sende ut brev til personer vi ikke har greid å oppnå kontakt med via telefon.

Felles vaksinering 30. september

Siste dag med massevaksinering blir 30. september. Har du ikke fått time til da, men ønsker det, ring koronatelefonen på nummer 948 31 351. Dette må gjøres senest 28. september. Telefonen er åpen klokken 08.00-15.00 på hverdager. De som får sin første dose denne dagen, og de det er for tidlig å sette andre dose på da, vil få neste dose etter minimum fire uker.

Etter 30. september

Personer som etter 30. september (etter flere invitasjoner) bestemmer seg seg for å ta vaksine, må også ringe koronatelefonen for å bestille time. Når vi har nok personer påmeldt, vil vi bestemme dato for felles vaksinering for disse personene (et glass vaksine har 10 doser).

Oversikt Åfjord kommune: Per 12. september 2021 har 93,1 prosent av innbyggerne over 18 år fått første dose vaksine. 82,3 prosent har fått andre dose.