Hva skal bygget hete?

Klikk for stort bildeArbeidene med basseng og aktivitetshuset i Åfjord går stadig framover.
Konstruksjonene strekker seg etter hvert opp av byggegropa, og ulike elementer blir tydeligere for hver dag som går.
Tiden er etter hvert inne for at bygget skal få et navn, og vi ønsker i den forbindelse gode innspill fra befolkningen.

Det ferdige bygget skal inneholde; basseng, bibliotek, kulturskole, fritidsklubb, frivilligsentral, kino, realfagsrom, blackbox og restaurant.
Trøndelag fylke planlegger ny videregående skole direkte tilknyttet bygget.

Hvordan kan du delta?
Begrunnede navneforslag sendes på e-post til postmottak@afjord.kommune.no, og merkes navnekonkurranse basseng/aktivitetshus.
Innkomne forslag vil være til inspirasjon for en arbeidsgruppe, og de tre beste forslagene vil bli premiert.
Navnegruppa vil i løpet av våren 2021 lande et endelig navn, basert på innspill fra denne konkurransen.

Hvordan skal man navngi et bygg?
Navnet kan gjenspeile byggets innhold, funksjoner og opplevelser.
Navneforslag kan være av historisk karakter, med utgangspunkt i geografi og identitet.

Kriterier
Navnet bør være forståelig, være enkelt og uttale, samtidig som det har god lesbarhet.
Vi prøver å unngå gjenbruk av eksisterende navn, samtidig som det ikke skal kunne forveksles
med eksisterende produkter eller firma. Bygningsnavnet skal være norsk.

Vi gleder oss til å motta gode forslag og innspill!!

Svarfrist 31.12.20