Husk avlesningen av vannmåler

Fristen for å gi tilbakemelding om målerstand var 4. januar.

Vi mangler cirka 120 tilbakemeldinger fra eiere av vannmålere. Vi oppfordrer til å melde inn målerstanden så raskt som mulig.

Kommunen har tidligere sendt ut skjema til hver enkelt. Skjemaet inneholder blant annet målerkode og målernummer, samt oversikt over forrige måleravlesning.

Skjemaet skal utfylles og underskrives, før det returneres til kommunen. Dette kan gjøres på følgende måter:

• Ved personlig oppmøte i servicetorget på rådhuset.

• Per post. Adressen er Åfjord kommune, Øvre Årnes 7, 7170 Åfjord.

• Skjemaet kan også skannes og sendes per mail, til vann@afjord.kommune.no. Alternativt kan man skrive informasjonen rett inn i mailen, uten å skanne skjemaet. Vær i så fall sikker på at all informasjon fylles inn i mailen (underskrift er ikke nødvendig).

Har man ikke skjema for avlesning tilgjengelig, kan man ringe servicetorget på rådhuset, for å informere om målerstand. Vi behøver navn, gårdsnummer og bruksnummer, målerstand, dato avlest og måler-ID/målerkode. Telefonnummeret er 72 53 23 00.