Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Holder åpent møte om demens

Velkommen til visning av filmen "Husker du meg?". Møtet holdes på helsesenteret tirsdag 12. mars klokken 17:00.

Arrangementet holdes på møterom Forum.

Minner binder oss mennesker sammen. Hva skjer når minnene forsvinner? En deltidsjobb på pleiehjem for personer med demens, ga filmstudenten Ragnhild Nøst Bergem ideen til sin avgangsfilm i dokumentarregi ved Høgskolen i Lillehammer.      

Nå kommer hun til Åfjord for å vise filmen "Husker du meg", og hun vil holde foredrag om temaet.

Om filmen

Så hva handler dette om?... Siri fikk demensdiagnosen i en alder av 38 år. Hun bor nå på en institusjon, mens ektemannen må fortsette hverdagslivet hun egentlig skulle vært en større del av. På mange måter er det minnene som binder oss mennesker sammen. Hva skjer med relasjonene når minnene forsvinner?  Filmen følger Siri og to andre yngre personer med demens i deres hverdag…..

Bergem ønsker at filmen skal vise at fortvilte situasjoner kan ha øyeblikk av lykke, og at det er disse man skal hige etter.

Gratis inngang og servering. Det blir tid til spørsmål.

De fremmøtte får også høre Tone fortelle sin historie. Hun er pårørende og deler sine erfaringer.

Vi oppfordrer alle til å komme. Vi får innblikk i en gripende hverdag, og et veldig godt foredrag. Det blir også deltakelse fra Nasjonalforeningen Trøndelag.

Arrangør er Åfjord Demensteam.

Fant du det du lette etter?