Her er tidene for spyling/pluggkjøring av vannledninger

Vannet i springen får tidvis dårligere kvalitet. Les hvilke forholdsregler du bør ta.

Fra  23. mai til 13. juni vil ledningsnettet til det kommunale vannverket spyles/pluggkjøres. Det vil skje mellom klokken 20.00 og 06.00. Arbeidene foregår etter følgende rute:

Åfjord Hovedvannverk

23.05 Øra, Åsmundvatnet, Joenget, Monstad, Aune
28.05 Gressmyr, Strand, Dragseid, Rånes
30.05 Årnes, Elvebakk, Vassnesset, Kleivan
04.06 Eide, Barøy, Lauvøya
06.06 Selseth, Selsethmarka, Humstad, Imsen
11.06 Kvenndalen, Morkamoen, Seterøse, Tørhogg, Ratvik, Tårnes

Stordalen vannverk

13.06 Hele forsyningsområdet

Spyling for Linesøya er ennå ikke bestemt. Abonnentene vil få nærmere beskjed.

Alle abonnenter blir mer eller mindre berørt når spylingen pågår i hvert enkelt vannverk. Sjekk derfor datoene også for de andre dagene det spyles i vannverket ditt. Det kan godt hende at vannet i springen din berøres også disse dagene.

Under spyling vil vanntrykket være redusert eller forsvinne helt. Vannet vil være sterkt forurenset. Man bør stenge kranene mest mulig i områdene spylingen foregår.

Følgende forholdsregler tas etter spyling:

• Tapp godt ut med kaldt vann
  • Unngå bruk av varmtvann, oppvask-/ vaskemaskin og lignende
  • Rengjør siler og kraner

Driftsbygget Åmyra