Har vedtatt reguleringsplan for Liankrysset

Hensikten er å klargjøre for transport av turbinblader til Harbaksfjellet.

Kommunestyret har vedtatt ny reguleringsplan for Liankrysset. Krysset går mellom fylkesveier 723 og 6318 i Stokksund. Vedtaket gjelder også arealene i umiddelbar nærhet. Vedtaket ble gjort 21. juni 2018. Plan-ID er 201603.

Eventuelle krav om erstatning for tap ved reguleringsplanen må være framsatt innen tre år fra kunngjøringen. Det samme gjelder krav om innløsning etter plan- og bygningsloven.

Det er mulig å klage på vedtaket. Det må gjøres skriftlig, og sendes til kommunen. Vi sender klagen videre til Fylkesmannen. Klagen må være hos oss innen 17. august 2018. Send brev til Åfjord kommune, Øvre Årnes 7, 7170 Åfjord. Eller per e-post til postmottak@afjord.kommune.no.

Sverre Fjellheim
Avdelingsingeniør, plan- og byggesak